Søg i denne blog

tirsdag den 13. april 2010

--SKINNEBACH + BROWN + GLAZ SERUP indvier en litterær verdenssensation--


--SKINNEBACH + BROWN + GLAZ SERUP indvier en litterær verdenssensation--

Forfatterstemmer.dk har gjort et scoop – vi har hvervet dansk lyriks 3 stærkeste stemmer til indvielse af den FANTASTISKE, den UTROLIGE, den REVOLUTIONERENDE ForfatterstemmeBoX. Det sker alt sammen lørdag den 24. april kl. 13.15 – 13.59 på Vild med Ord festivalen i Filmbyen, Århus.
ForfatterstemmeBoXen er intet mindre end verdens første lydboks, der optager poetiske oplæsninger. Den katolske kirke har en boks til intime bekendelser, demokratiet har en boks til afgivelse af stemmer: Og nu får litteraturen sin egen boks til poetiske åbenbaringer! Større bliver det ikke.
Boksen bliver opstillet på Forfatterstemmers stand på Vild med Ord, og den er åben for alle, der har lyrik på hjertet. Medbring dit digt, gå ind i boksen og optag din oplæsning – så lægger vi det ud til Gud & Hvermand på Forfatterstemmer.dk.
Til at hjælpe os med indvielsen af boksen har vi fået assistance fra de helt store - det er ikke uden stolthed, at vi præsenterer Hr. Martin Glaz Serup, Hr. Lars Skinnebach og Frk. Cindy Lynn Brown! Kom og hør dem læse op fra deres digtsamlinger, indtil gulvet slår revner og taget løfter sig af lutter poesi.
Er du forhindret i at møde op og overvære oplæsningen, skal du ikke fortvivle – vi fanger lyden af det hele og lægger ud til dig på www.forfatterstemmer.dk.

Du kan allerede nu skabe lyriske vibrationer i dine øregange ved at lytte til digte af bl.a. Suzanne Brøgger, Camilla Christensen, Viggo Madsen, Niels Frank, Anne-Louise Bosmans og mange flere.
Med venlig hilsen
Thomas & Jeff

Ingen kommentarer:

Send en kommentar